Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Pengganti Alam So U Think U Can Dance

  • Wednesday, November 11, 2009
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D


    Korang kenal Alam? yang menang So You Think You Can Dance tu...Alam tu berasal dari Muar..kat sini lah die selalu menari dulu..i mean area kawasan nih..Kat tanjung..


    Along, Chibby rasa Chibby nak jadi macam Alam la..boleh menari..tak dapat jadi MJ pun tak pelah..

    Baik Alam atau MJ..awak ingat abah ibu nak bagi ke awak jadi macam tuh?


    Takpe-takpe..along amik kan gambar-gambar awak macam Alam eah..konon-konon adik buat la action macam Alam - dengan nada memujuk yer bile tengok muke die dah macam ayam berak kapor...


    Sebenarnye, waktu nih aku bawa Azira, Iqa, Chibby and Mr Syukri konon-konon nak joging la..Chibby plak nak bawa basikal kesayangan die..almaklum..hadiah dari ayahanda..sayang betul die dengan basikal tuh..

    0 comments: