Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Orang Awam Kutuk Memey peluk Norman di Ikea

  • Monday, November 23, 2009
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D

    Hish...kisah dua orang nih masih tak abis lagi..tapi aku rasa major semua bosan dah nak dengar kes dua orang nih..tapi bile nampak je salah sorang nih berlakon..mesti teringat balik kes diorang..time tuh meluat-luat tengok diorang berlakon...dan ade certain orang jugak terus band citer tuh kalo dua orang nih berlakon...even citer tuh sedap menggunung sekali pun...




    Aku baru lepas terbaca kat satu forum nih pasal seorang nih terserempak Memey ngan Norman kat Ikea..diorang semua meluat tengok gaya Memey yang peluk Norman depan orang ramai..

    Korang boleh baca sendiri forum tersebut kat sini..

    Dari ape yang dibaca, aku tengok rata-rata semua memang menyampah dengan aksi yang dilakukan Memey tuh..bukan salah atau nak cakap, kenape artis lain boleh peluk, die tak boleh peluk..Bagi aku, kes korang yang kena tangkap tuh tak setle lagi weyh..time perbicaraan tuh bukan main lagi kornag nafi sana nafi sini...tapi kalo korang tunjuk macam nih depan orang awam..ape citer ek??

    Aku tak paham nape la laki orang jugak si Memey nih nak kebas ek..dah la baru nak naik nama tuh..tapi buat skandal cam nih pulak..

    Korang nak tahu ape yang diorang beli time kat Ikea sampai orang keliling meluat sangat tuh..jom klik sini

    7 comments:

    PiNk ButTeRfLy said...

    benci la ngan memey tu!

    rase nak tampar2 je kalau jumpe.

    muke lawa la tapi perangai kampungan habis.

    *geram*

    smiley said...

    tuh la kan...arap muke je cantik..tp attitude...cam hamapeh betul!!!!

    Cik Akma said...

    pelik tol norman ni. si abby tu da cantikk da. huhu. pelik2

    nn said...

    muka mmg lah sgt cantik n budget innocent. tp tulah. perangai dia. tak tahu malu agaknya. kesian kat sedara-mara dia laa. mak dia lg la kesian.

    nn said...

    muka mmg lah sgt cantik n budget innocent. tp tulah. perangai dia. tak tahu malu agaknya. kesian kat sedara-mara dia laa. mak dia lg la kesian.

    smiley said...

    cik akma : betul tuh...abby tuh cantik dan hal family pun die blh jaga..norman memang abnormal la..

    smiley said...

    nn : betul..sgt kesian kan..dhlah die nih sedare dengan family ngasri tuh kan? heee...family diorang tuh semua dah lama berlakon tak de nak buat hal cmnih..nih br je berlakon dh over kan..