Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Ninja Flash Mob

  • Tuesday, November 17, 2009
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D

    Suke bile dapat email dari Nuffnang yang mengatakan aku menang dan selected untuk ke Ninja Flash Mob in conjunction with NINJA ASSASSIN..alhamdulillah menang jugak..haha..

    Tapi ianya tak kan dapat kalo tanpa bantuan Azirah dan Chibby..diorang la watak utama yang menghidupkan entry aku arituh..(korang boleh click sini kalo nak tengok entry tuh)

    Sebab ini jugaklah aku balik Muar hanya semalam..prize yang aku dapat aku beri pada Azirah dan Chibby..untuk aku?cukuplah tiket wayang free cerita Ninja Assassin tuh..Ianya bakal ditayangkan minggu depan yer..bagi peminat hero korea Rain..jangan miss filem nih..nanti korang nyesal air mata darah pun tak gune dah weyh..

    Sebabkan Ninja Assassin nih jugaklah aku try perubahan berani nih..hehe..setelah mendapat sokongan Azirah..aku pun dengan beraninya memakai gaya ala-ala MJ nih..heheh..so, akulah MJ version perempuan..wahaha..amcam?okie tak?haha

    Majlis nih diorang buat dekat Sunway Pyramid..dekat jugak dengan rumah..tapi still tak berani nak jenjalan sesorang..tak syokkk..semestinye sahabat kaki ku menjadi teman..iaitu Sarah Cian die...terpakse merelakan diri je teman aku ek...sorry arr sarah..aku takut mau pg sesorang..ade ko..aku cam ade kekuatan tambahan power puff girl sikit..hehe

    Seronok..akhirnya aku spent time jugak ngan member-member time weekend..sebab before nih aku pernah cakap weekend aku hanye untuk family..eah..aku pergi nih pun..atleast aku tetap balik semalam jumpe family aku..cume minggu nih tak dapat spent masa lelame ngan diorang..huhu..

    Anyway, thanx a lot Sarah sebab sudi teman aku..time nih kitorang berjimba sehingga 4 pagi wooo...gara-gara aku tak nak balik umah awal selagi tak ngantuk..tak mao..kat umah ada monster..tak mahu..tak mahu..

    0 comments: