Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Layan Kerenah

  • Friday, November 6, 2009
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D


    Dua orang budak dengan muka yang sungguh puas hati...Iqa and Chibby..so happy berjalan sekitar Bukit Bintang..


    Tapi tidak aku, Azira and my bro..Haziq..yang baju belang kat belakang tuh..Azira dah buat badan aku tempat die landing..Haziq plak muke penuh cover..padahal time nih die dah tak tahan sakit pinggang..satu hari berjalan..


    Hish budak nih..tak reti jalan saing-saing..kang kene culik..sape susah..?Saat aku memarahi Chibby..siap kerot-kerot mulut aku...


    Haziq control macho..muke tak boleh blah eah...Chibby tuh plak ape kes toleh belakang tuh..


    Wajah Mr Syukri yang kepenatan..dah la awak pakai baju hitam..haha..sure dah melengas tuh...Si Azira ngan Chibby tuh kenape pulak dah tuh??Nak gaduh pergi jauh-jauh sane..


    Chibby punyer muke macam kena pakse je buat macam tuh...haha..nampak macam kena dengi ngan abang die ngan Mr Syukri je..haahaha..padan muke..selalu awak dengki orang..kali nih awak plak rase didengki..

    2 comments:

    Cik Akma said...

    amboii bjalan sakann hehe ;D

    smiley said...

    hahaha..jalan2 sampai masing2 balik umah sakit pinggang..hehehe