Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Lagi Sekali Kes Penculikan Kanak-Kanak

  • Thursday, November 19, 2009
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D

    Korang ada baca paper semalam tak? kes budak perempuan yang berumur 2 tahun dilarikan oleh pembantu rumah? Pergh...time baca tuh aku ingat akan ade lagi kes macam Nurin...takut siot..Malaysia nih bukan boleh mule bende baru..kang jadi tradisi..lepas tuh berderet la kes anak hilang...

    Berbalik pada kes nih.......




    Nama budak perempuan nih Siti Nurdiana yang telah dilarikan amah kepada keluarga budak perempuan ni. Umur amah tersebut area 50an tak silap...dahsyat...umur dah tua-tua pun kuat lagi nak berlari-lari..bawa anak orang lagi pulak tuh..dasat..dasat..

    Tapi alhamdulillah, paper hari nih menceritakan yang Siti Nurdiana nih dah selamat pulang ke pangkuan keluarga..Ini pun setelah seorang pekerja restoran melihat Siti Nurdiana dan amah ini..setelah didesak pekerja restoran, amah tuh pun citer yang sebenarnye die takut nak tinggalkan Siti Nurdiana sendiri dan dia nak bawa pulang ke Indonesia..hurmm..korang pikir la sendiri alasan macam tuh relevan ke ek?

    Setelah didesak baru la si amah nih nak pulangkan Siti Nurdiana ke family die..

    Maklumat lanjut, sila klik sini

    4 comments:

    Haneem said...

    haiii,
    click disneyland.

    btw,
    fmly ni ddk dkt aprtment sy.
    alhamdllah ank dia dh kembali.
    xptt btl amah tu.

    PiNk ButTeRfLy said...

    takut kan bile dengar kes macam ni?

    nak amik maid or babysitter pun nak kene pikir banyak kali sekarang ni.

    tak percaye la ngan alasan.

    silap2 nak jual budak tu.

    smiley said...

    Haneem : ya allah..yeke...mesti sgt takut kan..hish..mmg bersyukur sgt2 dpt..kalo jd kes nurin tuh..haih..minta dijauhkan..

    pink : yer!! betul!! sgt tak boleh terima akal...amah tuh patut didakwa kerana bawa anak orang tanpa kebenaran..arap kerajaan kiter amik iktibar ats ape yg dh byk sgt berlaku skg nih kan

    Haneem said...

    haisshh.
    jgn a=lah ada lg kes2 mcm tu,
    sedih btl.
    mgsanya bdk2 kck yg xtau apa2.