Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Kehilangan Fara Fauzana Akhirnya Terungkai

  • Friday, November 13, 2009
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D


    Kecoh jadinya bile pagi-pagi dengar radio hot fm..keluar suara halim othman..kalo tak silap halim mula bertugas menggantikan fara fauzana isnin hari tuh..

    Sebelum tuh..isu kehilangan fara sibuk diperkatakan..waaaa...betul-betul kontroversi..tetibe je kak Fara nih hilang...

    Sebenarnye kak Fara nih bukan main hilang..tetapi akan menjalani pembedahan lutut..sebab itu kak Fara akan bercuti panjang...Kak Fara nih professional..tak mungkin die main hilang macam tuh je...so..segala persoalan pendengar-pendengar hot fm telah pun terjawab yer..


    Sementara kak Fara bercuti, tempat die digantikan oleh Halim Othman yang juga pernah menjadi deejay radio Era sebelum ini..abg Halim nih memang famous..banyak kalo jugak die menang anugerah penyampai radio lelaki..

    Tetapi setelah lama menyepi..kini die kembali menjadi deejay..walaupun sementara..aku rasa itu cukup buat peminat-peminat abg Halim nih lepas rindu dengar suara diorang..aku rasa even die nih macam ala-ala oldies style..tapi ramai lagi peminat die taw..ini telah diakui sendiri oleh Pengurus Rangkaian Radio Media Prima mengenai cara abg Halim kiter nih bekerja..

    Ape pun..all the best buat abg Halim..and buat kak Fara..semoga akak cepat sembuh yer..

    0 comments: