Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Jenifer Lopez is so Professional Singer!!!

  • Tuesday, November 24, 2009
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D



    Lama tak dengar citer J.Lo nih kan..tapi hari nih, aku terbaca kat paper nih mengenai J.Lo yang membuat persembahan untuk Anugerah Muzik Amerika.......

    Gambar yang korang tengok kat atas tuh merupakan antara aksi yang dilakukan oleh JLo ketika membuat persembahan..Ketika membuat aksi tuh la..sesuatu berlaku......

    JLo tergelincir ketika membuat aksi lompatan tersebut...korang biler dengar citer camnih jangan la pulak ade yang kate hish..JLo nih tak buat latihan ke sebelum buat show tersebut...hish..segala yang terjadi kite tak jangka..ade masa time latihan semuanya lancar..bile tibe masanye betul-betul nak persembahkan..ada je tak kena..

    Tapi, even dah tergelincir tuh..JLo still boleh bangun dan cover seperti tiada ape-ape yang berlaku..malah die terus menyanyi cam biasa..dahlah time tuh semua peminat die menjerit time tengok die tergelincir..hish..aku rasa kalo aku tuh..dah cam tergagap dah nak sambung nyanyi..tapi JLo, still dapat berikan persembahan yang hebat pada malam anugerah tersebut..

    Memang professional la kan JLo nih....

    4 comments:

    Cik Akma said...

    err tp mesti malu kan hihi :D

    smiley said...

    cik akma : a'aa..malu la jugak..tapi kire hebatla..die pandai cover kan..

    ♥Syamelia♥ said...

    hi sofia...

    well, i've always been a fan of jLo...
    dia mmg indeed a professional singer...
    walaupun tergelincir, tp tetap maintain...

    smiley said...

    Syamelia : ya...sangat kagum cara die menyanyi...pndai control suasana sewaktu buat persembahan..