Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Ida Nerina Ikut Jejak Radhi OAG

  • Tuesday, November 24, 2009
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D



    Jadi betul la ape yang aku dengar sebelum nih...time tuh aku tak percaye..aku ingat nih semua kabar angin je..sebab before berita yang ida nih kena cerai, baru je kuar citer yang ida nih jatuh sampai masuk hospital dan yang jaga ida sepanjang kat hospital time tuh laki die...tup-tup lepas tuh aku dengar die kena cerai pulak..ingat kan citer tipu..hurmmmmm

    Tapi hari nih kebanyakan paper dah kuarkan kes penceraian ida dengan bekas suami die nih..hurmm..ape la puncanye nih...semuanya masih lagi tanda tanye..

    Tapi yang pasti, sepatutnya ida menghadirkan diri ke mahkamah untuk menyelesaikan kes penceraian die nih tapi die tak hadir pulak..aik..ade potensi ikut jejak Radhi nih...hehe..

    Menurut bekas suami die, die sudah maklumkan pada ida mengenai kes mereka di mahkamah tapi ida tidak membalas langsung samada sms atau panggilan...waaa..entah-entah ida masih sedih kot..mane la tahu belum ade kekuatan ke nak berhadapan dengan bekas suami..ape entah lagi pihak media..sure la berduyun-duyun kamera nak rakam kes diorang nih..

    Si suami telah pun sebut cerai pada ida dan talak tuh pun dah jatuh..nak tak nak, kena telan la jugak dan terima ape yang terjadi..kalo masih ade sayang..ape salahnye rujuk balik dan pikir la demi anak-anak yang sedang membesar...

    0 comments: