Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Hujung Minggu Ini

  • Saturday, November 14, 2009
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D


    Hujung minggu kali ini merupakan hujung minggu yang agak sibuk bagi aku..haha..sibuk sebab semua aktiviti yang aku akan buat bukan bersama-sama dengan adik-adik aku..so maknanya tak lah kat muar kan...

    Bermula dengan Sabtu petang..aku akan ke Sunway untuk premiere screening Ninja Assassin yang bakal ditayangkan tak lama lgi..so kire nanti aku akan dapat tiket free la untuk filem nih..so...thank you so much pada NUffnang kerana telah memilih entry aku..

    Selain dari tiket free..aku juga akan mendapat beberapa hadiah lain..Nanti aku akan citer lebih lanjut pasal majlis nih okie..

    Rasa tak sabar dan excited nak pergi..tapi aku sedih sebab tak dapat sambut dengan adik-adik..plus, masa aku untuk diorang hujung minggu ini terpaksa dikorbankan..hurmm..ape boleh buat..hadiah yang akan aku amik nih pun..aku akan bagi pada adik-adik aku..kalo tak sebab diorang..belum tentu aku menang..diorang pun ada terlibat sama..

    So..pada adik-adik along, along minta maaf yer..minggu nih kiter tak dapat spend time sesame..along nak amik hadiah untuk korang..

    0 comments: