Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Healthy Meal For My Skin

  • Thursday, November 5, 2009
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D


    Keadaan muka aku semakin pulih..belum 100%..slow-slow yang mengelupas tuh semakin berkurang..malah kepedihan di muka juga kini sudah tiada..suke...muke dah tak pedih..yeay!! kalo tak mahu asyik berair je mate nih tahan pedih..


    Dalam proses untuk membaiki kulit ku ini..aku disuruh mengambil makanan berkhasiat..haha..tapi baru kali nih aku nak ikut..semalam aku bantai makan maggi..dah boring ngan maggi..so turn plak pada makanan berkhasiat..janji perut aku berisi..tak kosong..hehe..aku tak cerewet sangat bab-bab makan nih..
    So camne?cukup zat tak makanan tengah hari aku kali nih??


    Selain tuh..aku juga dinasihatkan minum air alor vera..bagi sejuk kulit-kulit muka aku yang panas terbakar tuh..hehe..
    Air juga aku ikut ape yang disarankan untuk melengkapkan lagi set tengah hari aku kali nih..


    Tapi penyudahnye..makanan aku tak habis...aku rase half dari yang asal ade nih...sebab tuh aku tak suke beli makanan..rase macam membazir je..tapi perut dah tak boleh terima..aku tak boleh nak pakse..aku masih tak reti lagi nak budget perut..kalo beli makanan time sangat-sangat lapar..gini la rupe penyudahnye..tak habis..
    Sekarang nih nak masak..aku malas..kat umah tuh sinki die tengah asyik tersumbat je..tuh yang buatkan level kemalasan aku melonjak..selain dari faktor-faktor monster umah...haha..


    Ohh ye..lagi satu..untuk proses pemulihan kulit nih..aku juga disarankan berhenti mengambil nescafe!! Waaa..bile dengar nih rase berkecai betul mate ku ini..tapi tanpa sedar...semalam aku dah berjaya tak ambil nes taw...wooo..good job sofia...ade peningkatan...harap-harap dapat diteruskan semangat ini..

    0 comments: