Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Hari Jumaat

  • Friday, November 13, 2009
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D


    Hari ini hari jumaat..seperti biasa aku akan pulang to my lovely hometown..even esok aku ade program di KL..takpe..aku tetap balik..kerana tiket sudah dibeli..dan hati rasa lain and kosong bile tak balik jenguk family..

    Hari nih perut meragam..hari pertama..sakit + penat = tak larat je rasa..duduk pelbagai posisi semua tak kena..sungguh tidak suka rasa ini...

    Minta maaf..tiada banyak entry untuk hari ini..perut meragam..buat hal..membuatkan fikiran tak dapat fikir dengan betul..dah try nak buat 2 3 entry..tapi asyik delete lepas tuh..sebab rase semua tuh macam tak kena..tak best nyer entry..

    Dari malam tadi rasa kosong je..ntah ape tak kena nih..rupenye..hari nih nak muncul..hahaha...dah tahu kenape..

    Ohh ye..btw..nantikan pengumuman pemenang kuiz yer..rasa macam akan diberi hadiah untuk lebih dari 3..tapi masih peringkat perbincangan lagi..so..korang nantikan la yer...