Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Gosip!! Gambar Sanding Waheeda..

  • Thursday, November 5, 2009
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D

    Eah...korang dah tengok sanding Akhil dengan Waheeda tak? aku baru teringat aku belum post kan pasal tuh..hehe..sorry yer..lost memory jap..hehe


    Before tuh aku nak share pasal gambar nih dulu jap yer..agaknyer macam nihla berderainye hati kakak Iqa kiter nih kena sapu bile adik kesayangan si Chibby menjatuhkan pasu bunga bonda..lagi la bile si adik gelak-gelak...lagi la panas ek ati awak Iqa...sabar la yer..bukan orang lain pun..adik awak jugak..hehe


    Agaknyer macam nih berkecainyer hati sorang wanita ek bile cerai..nak-nak sebab perempuan lain..haih...ape la nasib perempuan kan...haih~~


    Korang tau kan yang Waheeda telah mengadakan majlis persandingan die minggu lepas..bahagia sungguh muka waheeda dan suami die..

    Klik sini untuk lihat kemeriahan majlis persandingan waheeda..

    0 comments: