Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Gosip!!! Akak Artis Si Cantik!!

  • Wednesday, November 4, 2009
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D


    So macam mana weekdays korang setelah 2 hari bekerja? Adakah kerja korang berjalan lancar seperti yang diinginkan? Kerja aku plak masih di peringkat mencari-cari dan coding yang berkenaan untuk application..

    Sehari lepas MC (semalam la aku MC) waaa...aku terasa cam banyak plak berita aku tak tahu..hahaha...kepoh betul aku nih...haha..memang rutin harian aku di office..jejak je office..sambil layan breakfast..aku akan bukak paper online..untuk mengetahui berita terkini..dulu aku memang pemalas nak baca paper nih..tapi lepas kene sound dengan ayahanda..suruh tahu pasal dunia sekeliling..so aku dah buat bende nih macam habit..hehehehe..jgn terkejut kao dulu aku memang anti berita kat tv yang memalam pukul 8 tuh..tapi sekarang jika dah depan tv..berita kat tv pukul 8 tuh wajib aku tonton yer...

    Ohh ye..gambar kat atas sekadar hiasan..takde kaitan dengan citer aku nih yer..

    Ha..korang pernah tengok tak gambar akak Heliza AF tuh?? Pada aku cantik wooo...yerla dah adik cantik..akak sure cantik jugak kan...nak tengok tak? meh click sini

    5 comments:

    Mr. J @ pengerindu.com said...

    Teringat kisah - kisah kecik2 dulu .. www.pengeRindu.com

    lily lotus said...

    uish..super dahsyat gak akak dia tu ekk

    smiley said...

    Mr J : hahaha...ape tuh kenangan kecik2? cam best je kenangan tuh..nak share?hehe

    Kak Lily : haha tau tak pe kak...tapi still cantik la gak adik-beradik tuh kan..hehe

    Aimi Liyana said...

    xboleh tgk muka kak dia :(

    smiley said...

    aimi : aih? nape tak boleh tengok? click je kat sini yang tulisan putih tuh