Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Free Ticket to 2012 Film

  • Tuesday, November 10, 2009
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D


    Ade sesiape yang belum tengok filem 2012 tak? Bagi sape yang belum tengok..nih aku nak bagi tiket free nih..


    Cara die sangat mudah..
    1. korang pergi yahoo malaysia news
    2. lepas tuh korang refresh page tuh banyak kali sampai la munculnye image yang mengatakan anda menjumpai tiket biru(sila rujuk gambar pertama).
    3. (Masih merujuk kepada gambar pertama) Klik pada butang Register Now
    4. (Rujuk kepada gambar kedua) Anda akan dibawa ke page seperti dalam gambar kedua.
    5. (Masih rujuk kepada gambar kedua) Sila klik pada butang Register Here.
    6. Seterusnya, korang perlu isi maklumat yang diminta.
    7. Korang akan diminta check email inbox korang untuk mengetahui korang berjaya ke tidak.


    Jika korang berjaya..korang akan dapat email dari Youreka Team seperti dalam gambar yang ketiga..

    Senang je kan...so ape tunggu lagi..amik la peluang yang ade nih..

    First COme First Serve..

    0 comments: