Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Free Ticket Christmas Carol 3D From NuffnangMY

  • Monday, November 16, 2009
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D

    Kali nih bukan contest..tapi lebih kepada ala-ala lucky draw..sape ada rezeki..die dapat tengok citer nih..itulah untungnya ada twitter..banyak perkara kiter tahu dengan cepat..




    Sape yang ade account twitter tuh.bolehla add @NuffnangMy kerana mereka sentiasa buat contest atau buat lucky draw untuk filem-filem baru..Selalunya sebelum ditayangkan..sape yang bertuah akan dapat tonton filem-filem tersebut..

    Kire dah macam tuh boleh la korang buat entry pasal citer nih kan..buat review sikit pasal filem tersebut..senang je kan..tengok..Nuffnang pun bagi korang idea nak buat entry ape..tak lah blog korang sepi je kan..

    So lepas nih..sape yang nak tengok banyak movie-movie free, sile la bertwitter dengan NuffnangMY ye..

    2 comments:

    Putri Nor Ashiqin said...

    terima kasih yang berjuta2 kepada seofia kerana sudi memberi tiket andaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa heheh gembira

    smiley said...

    cik putri : same-same..takde hal..dari membazir..baik aku memberi..hehe..amacam? seronok?