Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

For My Readers

  • Friday, November 13, 2009
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D


    Entry ini akan menjadi sticky post selama 3 hari, please scroll down for new entry, thank you :D


    Ha...nih jugak la antara sebab kenapa aku bangun awal ahad arituh..hehe..bangan pepagi sebab nak pergi carik hadiah untuk korang nih ha..

    Disebabkan D Eila Persona nih tolong sponsor kan..aku pun ape lagi..bagai orang ngantuk yang disorongkan bantal la..anyway..thanx to D Eila Persona


    Lagipun..pada mereka ini merupakan apart dari promotion hujung tahun diorang. Disebabkan aku rapat dengan salah seorang pengurus die..itu yang diorang guna blog aku sebagai salah satu promotion diorang..


    Aku memang pengguna produk-produk nih dah lama..dari time kat Utem lagi..sampai la sekarang..aku masih menggunakkannya..

    Even dah memang pakai..tapi korang tak pernah kan tengok gambar yang menunjukkan aku pakai losyen nih..yerla selalunye aku pakai kat perut..tak kan lah nak amik gambar aku singkap perut plak..


    Tapi kali nih memang aku disuruh test lagi sekali..kebetulan tangan aku kena gigit nyamuk malam tuh..ape lagi..aku sapu situ jelah..kalo tak dah tak tahu mane nak sapu dah...


    Hadiah yang korang akan dapat untuk minggu nih punya kuiz merupakan losyen yang berkotak hijua nih..gambar yang aku tengah pakai losyen tuh..ha, losyen tuh la hadiah untuk korang nanti..

    D Eila Persona nih memang nak bagi aku free produk-produk die nih..sebagai testing bagi pengguna yang belum pernah pakai lagi..so..sape nak?? aku kasi hadiah nih...tak payah kuar duit sesen pun..korang cume perlu tunggu depan pintu umah korang je..

    Memang la free..tapi kenalah jawab soalan nih dulu..so are you ready?

    Soalan 1 : Nyatakan satu sahaja nama produk dari D Eila Persona

    Soalan 2 : Berapa umur aku tahun 2010?


    Okie..dah itu sahaja..amcam? senang kan? soalan 1 tuh..korang boleh cari klue die kat sini.

    Kuiz ni akan aku tayangkan sampai hari jumaat pagi sahaja..even sampai hari jumaat..tapi setiap hari aku akan pilih sorang pemenang bermula dari hari ini..so total akan ada 3 pemenang..

    Aku akan annouce kan pemenang-pemenang nih pada ari sabtu atau ahad yer..

    Apa yang korang perlu lakukan ialah :

    Sile hantar kan nama penuh korang, alamat rumah korang, blog URL beserta email address korang ke email :

    sofiajamaludin@yahoo.com

    16 comments:

    Jard The Great said...

    waaaaaa.. cam besh.. eehehehe.. slam singgah dariku.. =)

    Sumijelly said...

    wah...mcm menarik jer...
    hehe...
    akan ku cuba

    http://sumijelly.com

    smiley said...

    memang best...sile la hantar maklumat yer

    smiley said...

    sumijelly : mari try..cube..kalo ade rezeki i-allah jadi hak korang..

    Mr. J @ pengerindu.com said...

    Jeng jeng. email telah dihantar, tak sabar nak tau result.

    smiley said...

    Mr J : hahahaha....lawak sungguh awk nih...yer ke?waaahhhh...nsb baik tak pgl adik td..igt kiter lg tua..hahahah

    Mr. J @ pengerindu.com said...

    smiley , hhhuu.. pangil je ape2.. tak kisah.. huhuhuhu hhuuhhu

    smiley said...

    mr j : hehehe..tak pelah..pgl mr j jela..jnji bukan pakcik ke atuk kan..hehe

    Daud Mili said...

    salam kenal..~

    smiley said...

    daud : hi... ^_^

    Cik Zetty said...

    awak,
    sayep da send emel.
    muahahah!
    bg sy menang pat.
    kalu x, sy geget tinge awak.

    agagagaga!
    kui kui kui!

    s h a r v i na said...

    best ke?
    u sold it yea? ;)

    smiley said...

    sharvina : so far puas hati..im using it since im played hockey..hehe..im not sold it..but i can help u to get it..coz the owner of the product is my friend..

    ♥ Xett Hereen ♥ said...

    awak,,
    pemenangnye sape eks??




    :)

    smiley said...

    xett hereen : pemenang dah ada..cume sy belum boleh umumkan lagi..tgh tggu kebenaran pihak sane..dont worry, mmg akan dapat punye hadiah tuh..eh..btw..u joined eah contest nih?

    ♥ Xett Hereen ♥ said...

    yup.
    joined.


    :)