Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Finally..I Can Announced...

  • Sunday, November 22, 2009
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D

    Entry nih akan menjadi sticky mode sehingga Ahad 22 November..Please scroll down to read new entry



    Minggu lepas aku ada buat simple kuiz untuk pembaca Triplesmiley nih kan..So..setelah di tambah..di tolak..di darab..di bahagi..kini tibalah masa yang ditunggu-tunggu...

    Memang aku telah janji untuk announcekan secepat mungkin dalam awal minggu nih..tapi ampun dan maaf..ini kerana syarikat D Eila Pesona agak sibuk sikit untuk memilih pemenang..

    Tapi korang jangan la risau..hari ini, hadiah telah pun dihantar..maybe esok lusa korang boleh dapat..jika dan seandainya..sehingga hari Isnin depan korang masih tak dapat hadiah tersebut, sila hantar email kepada sofiajamaludin@yahoo.com

    Dan pemenangnye ialah...


    Sebelum tuh, aku nak beritahu..pihak D Eila Pesona telah memilih 5 orang pemenang, bukan 3 seperti yang aku beritahu pada entry nih..Ini semua atas pilihan pihak D Eila Pesona.. Semua email yang aku tunjuk..diorang yang pilih..aku cume pilih yang mane betul teka umur aku..

    Tapi..ini semua rezeki masing-masing..D Eila Pesona berhak menambah pemenang tetapi mereka tidak akan mengurangkan bilangan pemenang..korang janganlah risau yer..so lepas nih, kalau ada kuiz dari D Eila Pesona..Sila la turut serta..mane tahu korang ade rezeki..dah boleh dapat hadiah..



    Sumijelly merupakan orang yang pertama menjadi pilihan aku dan D Eila Pesona..Tahniah buat sumijelly yer



    Seterusnya, tahniah juga buat empunya blog shazhaza..Anda juga terpilih..



    Tahniah buat nnmeow..anda juga dapat..tunggu depan umah yer nanti..hehe



    Haaa...nih memang rezeki lah buat Mr J. Mr J telah dipilih untuk menerima hadiah untuk kuiz ini..tahniah yor...



    Dan yang terakhir adalah cikgaban. Tahniah..tahniah...

    Huish...seronok..seronok korang dapat hadiah yer..kalo aku suke..tak kisah la hadiah tuh ciput ke halus..kalo dah menang tuh..cam puas hati la kan..ape yang kite buat, akhirnye berjaya..hehehe..

    Nih yang lima-lima orang nih suka tak? Bagi yang kurang bernasib baik..korang tak payah la risau..aku akan ade lagi kuiz-kuiz pasnih..so..make sure la korang set kan blog aku daily page untuk korang lawati yer..hehehe..aku nih main bedal je buat..takde kasi tahu dulu..tup tup tetibe nak buat kuiz dan aku ada barang nak beri korang..aku buat jelah..standby la korang yer..

    Lagi sekali diingatkan..jika ada yang antara yang lima-lima nih masih tak dapat hadiah sehingga isnin depan 23 nov, sila email kan ke sofiajamaludin@yahoo.com

    Terima kasih yang tak terhingga kepada mereka yang sudi menyertainya..

    12 comments:

    PiNk ButTeRfLy said...

    i baru tau ur blog.

    tak tau pun pasal contest ni.

    isk..isk.. rugi.

    smiley said...

    Pink : takpe..akan ade lagi kuiz akan dtg..i-allah..mane tahu rezeki u lepas nih..hehe

    nn said...

    yeay yeay yeay!!! :DDDDDDDDDDDDDDDD

    thank u thank u kak sofia :)

    Sumijelly said...

    wah...namaku teratas la..
    hehehe..thanks...
    akan ku tunggu hingga sampai hadiah itu (nyanyi alal2 candy tu.)
    k..nanti apa2 sumi emel kalu x dpt..
    Thanks a lot

    PiNk ButTeRfLy said...

    hehe.. okay2!

    akan rajin jenguk blog ni.

    sebab nak menang kuiz.

    hehe..

    smiley said...

    Buat semua yang tersenarai : terima kasih kerana sudi menyertainya ^_^

    Buat yang tak berjaya : insya-allah akan ada akan datang..rajin-rajin la kunjung sini yer.. ^_^

    Cheers,
    Sofia
    http://triplesmiley.blogspot.com

    Mr. J @ pengerindu.com said...

    hehe.. 23 nov .. tak sabar naktahu apa hadiah misteri tu.. Thnk ye hadiah tu.. Nampaknya kalau tu produk kecantikan baru Mr J semangat nak "make Up" hahaha..

    Amanda Yno said...

    mmmm :( i'm too late

    ♥ Xett Hereen ♥ said...

    Sayammmm!!!!!!!!


    I mmg sayam u lebey larr!!!!


    Ekekeke!

    Macam ta caye je i menang..


    Ekekeke!


    Mcm nak lompat² kerianagn tahap tapir terbang!

    Awak, sy ngah taep kumen neh tbe²,,,,,,



    .



    .





    .



    ....



    .


    .






    .
    .
    .
    .








    ....

    abg poslaju Sure Reach dtg!

    pezen da sampai!


    tengs awak,,,

    tengs d eila pesona!


    i leb u ollsssss!!!




    (neh lar org yg slalu dok tnye, "sape menang sape menang")



    agaga
    ;)

    smiley said...

    Alhamdulillah...sorang dah dapat..semoga semua pemenang terima harini yer

    Mr. J @ pengerindu.com said...

    DAHHHH DAPATT>> Yeyeyey Dapat Losyen hihikihk.. xpernah2 pakai losyen. malam ni nak pakai sapu bebanyak.. heheh..

    satu tmpat kerja kecoh pasal Mr J ambik kuiz ni.. poning2.. bos i ingat salah org . i masuk kerja malam baru i kasi tau.. huuh.. Thank..

    www.pengeRindu.com

    smiley said...

    MR J : haha...nih bukan losyen utk kulit la..kalo nak sapu ari-ari..sapu kat perut..hehehe

    hehe...xpelah..nanti mr j boleh jadi dealer untuk losyen tuh plak utk office mr j..hehe