Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Exam UPSR secara online

  • Wednesday, November 18, 2009
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D

    Okie..Malaysia mule bertapak ke satu tangga lagi..kali nih mengenai UPSR yang akan dijalankan secara online..hebat..hebat..aku tak rase exam secara online nih..untung budak sekarang dapat rasa..tapi cam ne kalo subjek matematik..hurmmm



    Tapi pengambilan exam secara online ini hanya dibuat oleh negeri Terengganu kepada sekolah-sekolah Terengganu sahaja..

    Ujian telah pun dilakukan kepada student darjah 5 di Terengganu pada tahun ini dan membuat keputusan untuk membuat ianya sebagai cara pengambilan UPSR bagi pelajar darjah 6 tahun hadapan...

    Tahniah buat kerajaan Terengganu yang semakin hebat..

    Maklumat lanjut, klik sini

    2 comments:

    e l d y said...

    fu yohh.. kan boleh save nota dlm blog.. beli broadband jer, semua subjek bleh get A1 xD

    smiley said...

    eidy : amboi-amboi...lajuje idea die nak bawa toyol eah..haha..la..sure diorang boleh tahu nih semua..sure la ade security..haha