Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Berangan Pun Boleh Dapat Hadiah

  • Monday, November 23, 2009
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D



    Contest...contest lagi!!! Kali nih bagi sape yang suke berangan sane..berangan sini..posing sane..posing sini...ade hadiah menanti korang..dah alang-alang korang suke bergaya dan berposing..baik korang joined contest nih...senang je..takde nak kena pikir-pikir slogan ke ape..dan hadiah yang ditawarkan juga agak lumayan dan sangat-sangat menarik...

    Jom aku tunjuk macam mana nak joined contest nih..





    Contohnyer cam Sarah nih..snap banyak picture-picture best friends korang yang suke bergaya..sebaiknyer amiklah picture kalo boleh satu badan..maksudnya dari hujung kepala sampai hujung kaki..gambar Sarah contoh gaya yang korang boleh buat pada best friends korang nanti..



    Bukan perempuan jer yang korang boleh gayakan..lelaki pun boleh..tapi aku rasa kalo laki cam limited sikit gaya diorang ek? Betul tak?Hehehe...

    Ape lagi korang perlu untuk joined contest nih? Tak susah..korang hanya perlu amik gambar-gambar tersebut bersama-sama dengan produk Silkygirl style..Korang tahu kan Silkygirl baru kuarkan produk terbaru yang ikut pada 4 jenis style tuh..produk diorang hanya Eyeshadow dengan Minyak Wangi..

    Kedua-dua jenis produk nih depend pada 4 jenis style iaitu, sporty, cool, stylish dan funky..

    Contohnye korang nak amik gambar gaya sporty..nanti ade eyeshadow untuk gaya sporty..korang pakai eyeshadow tuh..pastuh pose la gaya-gaya sporty bersama-sama dengan eyeshadow yang korang gune tuh..itu je..senang kan?

    Tak nak amik gambar dengan eyeshadow? Korang boleh gune Minyak Wangi Silky nih..korang pose dengan Minyak Wangi pilihan korang je..

    Dah amik picture-picture dengan pelbagai gaya tuh semua..korang pergi lawan web Silkygirl nih..lepas tuh terus submit gambar-gambar korang amik tuh..

    Pada aku contest nih amat mudah..tak perlu perah otak untuk joined..so, ape lagi tunggu..pergi siap-siap untuk amik gambar dan submit pada Silkygirl cepat....

    Tarikh tutup contest nih 31 Disember yer...so cepat-cepat hantar gambar korang...aku pun nak joined contest nih...style mane nak amik ek?? hurmmm.....

    7 comments:

    Mr. J @ pengerindu.com said...

    Mr J tengah pikir nak join nih.. Lihattt pinggang ku rampinggggg Kan.. uoLlsss.. hahah


    www.pengeRindu.com

    Sarah Ezeeliya said...

    hoho..ko masuk ah weyh..mana tao menang..leh share ngn aku!!haha

    ezy eizyanie said...

    click me back~

    smiley said...

    Mr J : hehehehe..joined la..mana tau ade rezeki..blh menang...kan best tu..lgpn contest die senang je kan

    smiley said...

    Sarah : wahahaha...aku nak je try masuk..hehe..cam best jer...ko pun try jugak leeeeeer

    Cik Akma said...

    wahh best2. leh tumpang glemer haha :P

    smiley said...

    cik akma : hehehe..jom la joined sekali contest nih ^__^