Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Azwan Ali Dilamar??

  • Wednesday, November 25, 2009
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , ,
  • To Facebook Reader,
    please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D



    Waaa..masih ada lagi insan yang menyayangi azwan nih......Walau pelbagai yang telah dilakukan azwan..orang ramai masih lagi ingin memberi ruang kepada azwan......

    Menurut laman web yang aku baca nih {click sini untuk ke laman web tersebut}, Azwan Ali menerima lamaran...lamaran ape? ha...tuh yang kiter tak tahu tuh..hehe...

    Tentang lamaran yang dimaksudkan Azwan masih lagi dirahsiakan Azwan..ape yang menariknya, disebabkan lamaran tersebut..Azwan nekad nak turunkan berat badan die...Bagus tuh Azwan..bukan untuk kurus je semata-mata..tapi bagus untuk kesihatan..dapat membantu kiter mengurangkan risiko menghadapi penyakit..tapi tuh tak bermakna jugak kurus tak kena penyait yer....

    Kepada peminat Azwan, semoga dapat bersabar yer..Azwan pasti akan umumkan mengenai lamaran yang diterima nanti..Azwan menjanjikan tarikh 13 Januari 2010 untuk mengumumkan mengenai lamaran yang dia terima itu...

    Woooo..excited you semua nak tahu...

    2 comments:

    lizz said...

    hohoho. baiklah, tunggu dengan setia even bukan fans die pun :)

    smiley said...

    Lizz : itulah..semua orang excited nak tau sangat apelah jenis lamaran die tuh..hehe