Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Aremeer Sofaz dan Kekasihnya

  • Saturday, November 14, 2009
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D


    Inilah die wanita yang berjaya menambat hati Aremeer Sofaz..

    Dalam Sofaz, hanya tinggal Aremeer, Zimi dan One yang masih membujang..Tetapi bagi en Aremeer..die sudah pun mempunyai pilihan hati iaitu Miss Yanie..yang dalam gambar kat atas tu lah Miss Yanie..

    Hubungan mereka berdua nih memang dah pun diketahui semua orang..bagus...bagus..tak yah nak cover-cover kan..ala..korang berkawan..bukan buat salah..tak yah nak sembunyi..so tak la kalo orang nampak tuh..boleh jadi isu kan...hehe...

    Hubungan Aremeer dan Yanie nih baru lagi..lebih kurang 2 tahun..dan mereka masih lagi dalam proses perkenalan..yeszzz...nak kenal orang nih..bukan senang..ada masa 10 tahun kenal pun..still ada perkara yang kiter tak paham pasal pasangan kiter tuh..

    Hubungan korang pun dah dapat restu family kedua-dua belah pihak..so, bile lagi nak makan nasi minyak..hehe...

    Wish both of you..all the best...

    0 comments: