Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Another Gossip!!!

  • Wednesday, November 4, 2009
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D

    Waaa...berderet-deret plak citer arinih aku nak shared kan...hehe..time tengah ade je sumber...deret la..kang kalo dah takde sumber...aduh aiiii..pening betul pale den pikir ape nak citer...hehe


    Nih plak adik perempuan ku yang paling comeiii la dalam family Hj Jamaludin...haha..nape paling comeiii...korang boleh tengok sendiri yer kenape..hehehe..
    Si Chibby paling suke betul nyakat akak-akak die..pantang tengok akak die senang..ade je aksi die nak buat untuk kasi akak die nih panas...


    Adik perempuan yang nih aku panggil die Azira..kalo nak panggil die panggil ade lain sikit intonasi...Aaaazeeeeraaaa....hahaha..ala-ala citer Sumpah Bunian tuh..watak yang elly mazlein lakonkan tuh...korang tengok tak? lawak seyh...hahaha


    Ohh ye..aku rase arinih ramai nak tahu perkembangan kes penceraian si Radhi ngan Ex-Wife die tuh kan??? Hish...aku nih..arinih bukan main deret-deret gossip nak share kan...hahaha


    Korang klik sini..Ade citer pasal the latest sekali infor pasal Radhi ngan Ex-Wife die nih..segala perbualan time dalam mahkamah juga ade diselitkan...baca weyh..hehe..bile baca tuh baru la aku tahu rupenyer selame nih aku same tempat keje ngan Ex-Wife Radhi nih..hahaha..lawak tul la...tapi lain block arr..hahaha..

    0 comments: