Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Akhirnya...

  • Monday, November 2, 2009
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D

    Beberapa hari jugak dah aku tak update blog aku nih..bukan saje malas nak update atau sesuke tak mao update yer..aku yang tertibe ade kes urgent jumaat tuh berlarut sehingga la ahad..wahaha...walaupun sabtu ahad bukan office hour...tapi ade perkara aku kena setle kan..time2 nih la..segala pertolongan amat diperlukan..and Thank You so Much pada Mr Syukri yang banyak membantu aku men'setle'kan segala yang perlu..


    Mula dengan pagi jumaat dimana sebelum gerak ke office macam biase tuh..aku terkejut melihat kan roadtax aku yang dah 3 bulan tak hidup..kalo tak sebab ade roadblock ari sebelum tuh..sure aku memang tak gerak nak tengok roadtax tuh..boleh tahan setahun agaknye..wahahaa..

    So aku ambil keputusan terpakse amik cuti half day jumaat tuh...sebelum balik..aku join officemates pergi makan seafood...best wooooo....serious sedap!! aku kenyang tahap ular sawa makan lembu dah aku rasa tengah hari tuh...thank you to my boss..sebab belanja makan..hehehehe...

    Aku tak setlekan semua tuh seorang diri..mestilah orang kuat aku juga bersama..Mr Syukri juga sampai setelah aku tiba di rumah..Haih..kalo die nih tak de...sape den nak minta tolong agaknyer..ohhh..tak de list untuk aku buat...sebab aku tak tahu pada sape patut aku rujuk untuk aku setle segala masalah itu..thank you Mr Syukri..

    Akhirnye segalanye setle..yeszz...senang udah dalam hati..Mr Syukri ade jumpe ngan client die lepas tuh..dan sementara menunggu die jumpe client..aku nih menggatal tengok2 jenjalan kedai kosmetik tuh..dan tertarik nak try satu produk nih..btw, mak cik aku pernah pakai produk nih..tengo cam best je..so aku pun ambil keputusan nak try...aku beli la satu set..ade pencuci muke, toner dengan krim..

    Setle semua, aku balik Muar bersama Mr Syukri ngan Kak Ja..Dah alang2 die ade..tak jadilah nek bus..balik ngan Mr Syukri jelah..

    Ohh..picture yang satu aku tepek nih..dah lama..sebulan ade dah..tapi baru Sabtu arituh teringat nak ambik..haha..nih picture studio kami untuk tahun nih...memang dah macam tradisi..tiap2 tahun kami akan amik picture studio time raye...

    Lain macam je aku rase ngan picture nih...tapi tak pelah..dah name pun orang amikkan..orang kedai tuh sure lagi tau bab2 kreatif nih dari aku...aku tak kreatif..sebab tuh time belajar media dulu..aku dapat B je...

    4 comments:

    shaz haza said...

    gambar tu mmg nmpak lain mcm. hehe.
    nmpak mcm sop dan syuk di tampal. :p

    smiley said...

    Kannnnnnn...semua orang cakap macam tuh...haih~~~

    bunga ;D said...

    akk ok la tu B KAN..
    bukan f..
    =D

    smiley said...

    Hehhehe..yerla..alhamdulillah jugak lah...tp tak blh masuk kategori org kreatif la..sebab tak dapat A..hehe