Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Adik Sharifah Shahirah dan Sharifah Haslinda...Cun Woooo

  • Wednesday, November 18, 2009
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D



    Oppss...chopp..gambar diatas tiada kaitan dengan entry kali nih yer..gambar sekadar hiasan sebab citer sebenarnye adalah....






    Cube teka nih sape!! cepat..cepat...yang dah tahu kasi senyap-senyap..nih nak bagitahu pada yang tak tahu yer..

    Gambar diatas merupakan adik kepada pelakon dan pengacara terkenal tanah air iaitu Sh Shahira dan juga Sh Haslinda..bile korang tengok umur die nih, korang rase bape umur die nih...

    TAkpelah, aku citer jelah..nama adik Sh Shahirah ni Sh Sakinah..sedap kannnn nama die..lembut je rase..umur die...OMG sangat muda..sebaya adik saya, Chaza..tapi dari segi kematangan rupanya jauh beza..umur die 20 tahun okey.....

    Nak tengok lagi banyak gambar sakinah nih, jom click sini

    2 comments:

    PiNk ButTeRfLy said...

    cantiknye adik diorang!

    memang family cun2 ni, sh haslinda n shira pun memang lawa.

    muda dari ku tapi muka nampak matang.

    smiley said...

    PInk : betul...sgt cun..pandai pose plak tuh kan..cam akk2 die..hehe