Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Adi Putra Si Cerdik

  • Wednesday, November 11, 2009
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D


    Sure korang kenal bile tengok gambar kat atas nih kan..kehebatan akal Adi Putra nih memang aku kagum..umur die baru 10 tahun tapi dan jadi CEO ngan lecturer..dahsyat betul budak nih..upsr pun belum amik...zaman aku 10 tahun dulu..barulah aku nak kenal subject Sains..Matematik pun baru nak kenal angka besar-besar..tapi budak nih..10 tahun dah tahu pasal Fizik, Kimia, Add Maths..hebat...hebat....

    Adi Putra yang ingin menjadi lecturer dalam bidang Islamic sering menggunakan internet untuk sentiasa mengikuti perkembangan foreign stock market...okie..dik..awak memang hebat la..akak dah umur 20an nih pun tak tahu macamana cara nak tengok bab-bab pasaran nih yer..

    Adi Putra nih nih juga berharap die dapat sambung study die di Canada, Singapore ataupun US..mak die nak bagi ke die sambung study jauh-jauh time umur macam nih? Tak pun family dia akan ikut sekali duduk sana..macam Sofia Ibrahim..juga cerdik pandai dalam maths tapi nasib kurang menyebelahi die..

    Semoga Adi Putra sentiasa success dalam hidup..bangga betul ada adik macam nih...dah la comel..nak-nak bile die sarung suite putih nih...

    1 comments:

    lily lotus said...

    all the best untuk dia...