Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Why He Grows Up So Fast

  • Tuesday, October 13, 2009
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , , ,


  • Family ku dah start bertanye kat die nih...bile awk nak sunat?bagi yang muslim aku rase semua dah maklum dgn term 'sunat' tuh kan...bagi yg non-muslim...sunat nih maksudnyer memotong kulit yang berlebihan pada 'anu' korang tuh yer...org islam bile dah cukup umur..wajib bersunat atau berkhatan...


    Tapi aku cam tak nak bagi die sunat awal2...sbb selalunyer bdk laki bile dah sunat..konon2 mcm dah besar la...cium tak blh..peluk tak blh...nnt die rase malu...nnt die dah berubah jadi sorang dewasa...ohhhhh....tidak....terlalu awal itu semua utk Chibby ku...


    Nak buat mcm mana..dia nih la paling bongsu dalam family...die la penyeri rumah ku yang semakin kusam tuh...bukan ape..kusam sbb makin lama...sorang..sorang akan kuar dari umah untuk futher study...semua makin besar...so tinggal die nih jelah yang cam lama lagi nak kuar futher study...hehe


    Sian awk ek dik...kitorang tak bagi awk membesar..hehe...


    Chibby nih sangat suka bergambar...die pantang nampak org pgang kamera...sure nak enter frame nnt...hehe...


    Chibby suke buat mimik muka...kalo korang perasan..jarang sangat gambar die buat seyes...sampaikan time amik gambar untuk sekolah tadika die dulu...bonda ku suruh die jgn senyum banyak2..senyum sikit...penyudahnye gambar tuh..muke die nampak kaku gile...


    Gambar2 nih semua keje die...die save dalam handphone bonda...bile aku godek2..aku jumpe...tuh aku bluetooth masuk laptop...ntah bile mase die buat keje nih semua...


    Memang banyak giler gambar die amik...



    2 comments:

    Kennee said...

    wah... cepatnye dia dah besar compare ngan pic lama dia...XD
    Btw...nanged your post on innit and clicked on your ads...^^

    smiley said...

    sangat cepat kan...haih...sedih2

    okie..thx bro..will do the same thing to u also :D