Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Time for ABC

  • Monday, October 26, 2009
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , ,
  • To Facebook reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D

    Pagi-pagi dah kene kejut bangun pergi antar barang-barang untuk recyle...ohhh tidakkk..masa tidur ku telah diganggu...haih..kualiti tidur di hujung minggu terganggu...nak tak nak kene jugak bangun..you have no choice sofia..thats an order!!


    Nih suke aje nak ngikut pergi recycle..sebab nanti dapat duit..memang dah tradisi umah ku..setiap barang yang dah tak pakai..bonda memang gemar ngantornyer ke recycle..senang..dapat duit plak tuh..even tak same dengan harga semasa membeli..tapi baiklah dari die menjadi mangse menjadi sarang-sarang Cik Siti kang...

    Dah setle pergi recycle aku ngan Chibby singgah ke Kim Leng Cafe..kononnyer..Chibby nak belanje lepas dapat duit recycle tuh..hehehe...okie..aku ikutkan jelah..lagipun takde nak pergi mane-mane sementara tunggu Iqa balik sekolah agama..


    Tetibe Mr Syukri datang joined De Club jugak..die yang baru balik ngantar mak die ke rumah makciknyer..memang pantang betul kalo aku ke mana-mana..ade je nak mencelah ek...


    Chibby mula dah action die..tak buat muke tapi mesti ade bende yang tak betul die nak buat..tengok tuh..spec pun nak pakai terbalik..


    Setelah kene marah pakai spec betul-betul..muke plak die buat macam tuh...hish..geram btul..


    Ha...gambar nih aku paling suke..gambar nih candid..bile tibe mase nak bayar je..die boleh pusing belakang check beg duit die camnih...hish...buruk btol perangai awak nih la..malu je..cam masin sangat tahi hidung awak tuh..takut sangat duit die abis sebab makan abc time tuh..hish...

    Disebabkan aksi die yang nih..aku tak sampai hati la nak suruh die bayar..penyudahnyer aku amik RM1 je dari die..pandai betul awk berlakon nak suruh along yang bayar ea....

    0 comments: