Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

This Is It

  • Monday, October 12, 2009
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , ,
  • Aku rasa majority semua dah tahu yang akan muncul nyer film rentetan dari konsert terakhir Michael Jackson yang die tak kesampaian nak buat tuh kan...

    Kalo tak silap aku..film nih akan berunsurkan dokumentari mengenai MJ sepanjang hidup die dan juga usaha2 die untuk menjayakan konsert terakhirnye tuh..

    Film nih telah di arahkan oleh Kenny Ortega..film ini akan ditayangkan di pawagam hanya selama 2 minggu sahaja..dan harga tiket untuk menonton film nih seperti harga tiket wayang yang lain..lebih kurang je price die...

    Korang boleh tgk thriller and segala information psl film nih kat sini


    Sure aku akan bawa adik2 ku menonton....tak sabar sangat nak tonton film nih...


    This Is It...Discover The Man You Never Know..Mari kita tonton ramai2 film ni..kerana MJ meninggalkan kita dengan sejuta tanda soal tanpa di jawab..semoga film nih even tak dapat jawapan secara direct dari tuan punye badan..maybe kiter akan mendapat clue mengenainye..


    Eah jap...film nih mestilah U kan?? U untuk tontonan umum...kalo tak U..aku tak dapat la bawa budak2 kecik nih tgk...ala...chiannyer...


    Aku ada terbaca yang semenjak ticket movie nih dah start jual..ramai peminat MJ nih yang beli dan tak sabar nak tonton..sehinggakan website yang jual ticket nih crush sebab di banjiri peminat die yang berjuta-juta tuh....dahsyat btul...sememangnyer The Best Entertainers belongs to him...


    Bukan sahaja lagu dia yang kini di dengari di corong2 radio..tapi juga segala pergerakan tarian Moonwalk die telah menjadi ikutan anak2 muda..kalo korang jenjalan kat kedai2 baju ke kedai topi...topi ala2 MJ nih pun dah banyak di jual...


    Sangat2 tak sabar nak tonton film nih...aku rase film nih maybe boleh gugat film2 lain thn nih..kat Malaysia tak pasti kedudukannya..tapi kedudukan film nih kat oversea maybe boleh dijangka...ape taknye..nak beli ticket je dah berduyun2 orang beratur..

    2 comments:

    Kennee said...

    Saya pon tengah anticipate movie MJ ni... Btw nanged you and clicked your ads… ^^

    smiley said...

    best kan thriller die...tak sabar nk tgk movie die...hehe...

    thx for nanged and will click urs too :D