Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

ShahRukh Khan..He was in Malaysia!!

  • Friday, October 16, 2009
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , ,
  • Pagi nih time aku tengah siap-siap nak pg keje..cam biaselah..aku memang suke bukak 8tv tuh..sebab pepagi cmnih diorang akan tunjuk AM Krew yang tengah ke udara..tgk gelagat2 Fara Fauzana dengan Faizal tuh...

    Bile bukak tuh..aku tengok diorang pakai baju ala2 hindustan gituuu...plak tuh tengah try follow menari hindustan..ala citer mohabbatein tuh..

    Yer la...esok kan dah deepavali...semua dah pakai ala2 hindustan dah nih...tapi betul..dulu aku memang kaki hindustan..cume skg nih dah kurang la..takde source la..lagipun citer2 hindustan sekarang tak macam dulu2...


    Aku start minat kat bollywood nih area sekolah rendah beb..tapi seingat aku...yang buat aku betul2 menggila kat bollywood start nye tayang film kuch-kuch hota hai...pergh....serious aku memang cam orang tak betul bile aku ingat balik perkara2 yang aku buat time tuh..

    Poster..gambar..keratan akhbar tuh semua tok sah nak habaq la kan...bak kate adik aku...nih patut buat 1 bilik khas untuk bollywood..hahaha...dahsyat ek...pastuh masuk sekolah menengah..meja2 sekolah kan kene sampul2 semua..orang lain semua sampul ngan kertas sampul hadiah tuh..tapi aku tak..aku sampul ngan poster2 muke shahrukh khan...hahaha...konon2 tuh pembakar semangat nak belajar la kan...tapi bertuah..lagi aku asyik berangan je..

    Bile diingat2 balik...aku ade buat kerja paling gile arr time aku jadi hantu bollywood dolu2 tuh..aku pernah carik alamat shahrukh khan yang kat India sane tuh..pastuh aku buat kad khas untuk hari jadi die...aku buat sendiri taw...haha..family aku nyer birthday pun aku beli je kad..hahaha...sebenarnye aku nih bukanlah rajin pun..kreatif pun dak le..aku pun tak tahu nape untuk mamat bollywood nih aku sanggup buat..gile...gile..

    Pastu masa aku nak send card tuh..staff kat pejabat pos semua dok gelak kat aku seyh...tp aku boleh tak rase malu plak tuh...aku cam rase bangga...aduh yai...nape la aku boleh fikir sampai cmtuh ek...skg nih bile ingat..aku malu..serious aku rase malu...

    Korang ingat lagi tak si Shahrukh Khan tuh pernah buat konsert kat Malaysia dulu..pergh...aku sedih gile tak dapat pergi..haha ape taknyer parents aku tak bagi pergi...dah tuh..lagi bertambah hangin aku time tuh...bile tengok ade artis Malaysia dapat peluk die plak time konsert tuh...eeeeeeeeeee....marahnyer aku time tuh...korang mesti tahu sape kan die peluk...kan heboh gak time tuh...dah tuh..sebab kan kes tuh..aku membenci artis tuh...aku tak tahu nape..rase meluat gile tgk die..nasib baik pas die kahwin die menyepi dari dunia lakonan...

    Tapi tuh semua kenangan gile aku pasal Bollywood nih...gile habis aku time tuh...tapi sekarang aku dah kembali normal...cume..bile kat tv tuh ade siarkan citer yang shahrukh khan berlakon..mmg aku tak kan miss citer tuh...dan janganlah sape2 nak kaco aku time tuh..mmg cari nahas...hehehehe...

    0 comments: