Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Serious Cantik Giler Banglo Linda!!

  • Thursday, October 22, 2009
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , ,
  • Kepada pembaca Facebook, sila klik VIEW ORIGINAL POST, terima kasih :D


    Korang sure kenal dengan kakak dj kiter yang tinggi lampai nih..kak Linda Onn..DJ dari siaran radio Sinar FM telah pun memiliki rumah banglo yang harga juta-juta...waaa..banyak duit akak...murah rezeki akak yer..tahniah...yerla tengok dengan kerja keras akak selame nih..mane nak kelola radio..nak masak memasak lagi...bukan senang...kalo saya nih..nak masak untuk perut sendiri tunggu betul-betul lapar la baru la ke dapur kak..nih kan pulak nak masak untuk orang...hish..cam ne nak kahwin nih..masak pun malas..


    Ha...tengok...cun tak banglo die? cun kan..kannnn...hish hasil usaha keras nih...kalo tak mane dapat umah cam nih..bak kate kak Red Diva..nak pakai itu pakai ini..kenalah usaha cari duit...betul kak..tuh saya akui...tapi betul la kan..dah penat kerja sana sini...cari duit..pastuh dapat kumpul harta atas usaha sendiri..memang puas hati kan...hish...bile la nak jadik cam diorang nih kan...nak jugak jadi cam kak Red Diva ngan kak Linda nih...


    Difahamkan kak Linda beli rumah nih sebab ade plan nak bina keluarga dengan insan terchenta..so umah nih untuk diorang sekeluarga..tapi ape kan daye..Allah yang menentukan segala yang berlaku..tak pe kak..insya allah..akan tibe punye jodoh akak tuh...jangan akak putus asa berdoa...insya-allah Allah menyediakan jodoh yang lebih baik untuk akak...


    Zaman sekarang nih..perempuan juga boleh lakukan apa sahaja..perempuan pun boleh cari harta..dan akak dah buktikan pun..even akak belum kahwin..akak still boleh kumpul harta akak sendiri..cayalah...

    Tahniah buat kak Linda atas rumah baru akak..

    More information pasal umah kak Linda kiter nih..korang boleh baca kat web nih, paper nih dan juga blog Kak Linda sendiri

    2 comments:

    Iriene said...

    Cantiknya interior, exterior...
    I pun nak, tapi setakat blogging tak cukup untuk montly expenses, sampai bila agaknya baru I dapat??? I dah klik sini sana untuk u kumpul duit beli impian bersama, do drop by when u r online, thanks :)

    smiley said...

    Cantik kaaaannn..hehe..okie...thanx a lot..will do the same thing to you :D