Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Selasa..Masa Untuk Menari..

  • Tuesday, October 20, 2009
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , ,
  • Untuk pembaca dari Facebook..sila klik VIEW ORIGINAL POST..sekian,terima kasih :D
    Aku suke hari Selase...suke..suke..aku suke kerana..nak menari ke?hehe..bertuah aku nak menari...bersenam pun aku pemalas..lagi la nak bersenam...sejak bekerja nih...aku memang la malas bab-bab bersenam nih...haih..malas..malas...

    Tapi tengok tv..aku tak malas..tuh fav aku..best..nak tengok wayang tetiap hari..tak leh la kan..abis kopak ranak kocek aku tuh nanti..so..tengok tv jelah penggantinye..okiela tuh..not bad jugak pe..program tv sekarang..macam-macam cerita ade..Yang buat aku seronok sangat ari selase nih..sebab citer tari tirana tuh...suke weyh..lawak jugak la kan..pada aku yang lawak citer nih tang biler mak guard ngan atuk tirana tuh flash back memory percintaan diorang..pastuh ngan gelagat perempuan-perempuan yang menggedik..terhibur jugakla aku..

    Ceh..padahal nak tengok citer nih sebab ade 2 orang macho man dalam citer nih..yang sorang macam dalam gambar kat atas nih..sure semua dah kenal..Ammar Alfian Aziz..macho kan? pergh badan...memang stock2 model la kan..and memang pun mamat nih seorang model..bukan model standard Malaysia je okie..die adalah internation model..sexy arr tengok badan model you tuh..haha...

    Tapi seseksi mane pun die..itu bukan la taste aku..hehe..tengok untuk model iklan-iklan cantikla..sedap la mate nak pandang..yerla..korang bayangkan kalo model tuh cikeding jer..ade orang tertarik ke nak tengok iklan tuh?haaa...tuhla die motif model-model laki nih badan berketul cam Ammar nih kan...

    Tapi dengar citer die nih boyfriend Pu3 Sarah Liyana..ala yang kater heroin untuk citer Aduh Saliha..betul ke tak..tuh aku tak sure la..sejauh mane hubungan diorang pun aku tak pasti..

    Kalo korang tengok citer Tari Tirana tuh kan..muke die nih tak delah handsome pun pada aku...tapi start aku tertarik untuk tengok muke mamat nih bile aku start tengok wajah2 model die...serious memang nampak macho..betul la kata Tyra Banks..model yang berjaya bukan bergantung kepada rupa paras..tapi gaya die pose setiap kali depan kamera tuh yang penting..

    Bagi yang tak pernah tengok citer tuh..pergilah tengok..pastuh compared muke die dalam citer tuh dengan dalam gambar-gambar model die...ape pendapat korang plak..

    Ha..yang nih muke cam baik-baik je kan..Shaz Jazle tak silap name die..aku pun tak berapa pasti ejaan name die nih..die nih nampak jambu kan..pun bukan taste aku jugak la mat-mat jambu nih..hehe..

    Tapi aku suke watak die dalam citer nih..macam sweet sangat..hehe..actually Ash(watak Shaz Jazle) ngan girlfren die Tirana memang sweet..aku suke tengok part yang die cabut untuk celebrate b'day Tirana tuh..tapi penghujung celebration diorang memang tak best la..sebab jadi penghujung yang tak happy..ape tah lagi nak sweet2 semua nih..ala..korang tengok jelah citer nih..best..layan la kan bile untuk berehat- selepas penat bekerja sehari suntuk nih kan..

    0 comments: