Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Pam Tayar Kompresor!!

  • Thursday, October 15, 2009
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , ,
  • Tahniah buat Utem...Utem ku Cemerlang...Utem ku Gemilang...Utem ku Terbilang...

    Ini kerana student dari Fakulti Kejuruteraan Mekanikal telah berjaya mencipta pam tayar kompresor...waaa...tahniah la weyh kat korang...masuk paper Kosmo lagi korang yer...

    Pelajar2 yang terlibat Muhd. Izzuddin Salehudin, 21, Chng Chee Khee, 22, Tan Wee Ming, 22 dan Phang Boo Onn, 22, pelajar tahun tiga kursus Ijazah Sarjana Muda Kejuruteraan Mekanikal (Reka Bentuk dan Inovasi) berjaya menghasilkan peralatan yang dinamakan Kompresor Angin Motosikal...Fuh hebat betuk junior aku nih la...hahaha..padahal aku bukan fakulti nih pun...aku Fauklti Teknologi Maklumat..hehe..

    Tapi idea korang nih memang superb la weyh...masalah harian telah buat korang bina dan cipta alat nih...Ala...normal la kan budak2 laki majority semua pg kelas nak gune transport sendiri...so diorang nih semua pilihla motosikal..transport yang paling ringkas dan tak byk kerenah...tapi incase la..korang on the way ke kelas..eah kelas okie lagi tuh...nih kalo nak pegi present project semester ke project akhir..tetibe pancit plak...tak ke parah namanyer tuh...

    Agknyer dari masalah cam nilah ek diorang nih cipta alat cecanggih cmnih...ala...pasangla kat motor aku jgak...nak jgak la...

    Tapi walau ape pun..aku ucapkan tahniah la buat student2 nih kan..dan juga Utem...!! Tahniah..Tahniah!!


    :littlegirl1:

    2 comments:

    lily lotus said...

    thumbs up utk mereka ;)

    smiley said...

    hehe..sebagai wakil utk diorang...tqtq kak :D