Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Pacman..Human Version

  • Friday, October 23, 2009
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , ,
  • To facebook reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D



    Sekarang nih..semua producer2 filem nak buat citer yang berasal dari komik ke kartun kan..?So bile dah dari kartun nak dijadikan film yang orang betul jadi pelakon nih..kalo tak betul2..susah nak buat..kartun..semua boleh jadi..ko nak buat kartun yang anjing dengan kucing share badan pun boleh kan..macam citer kartun Catdog tuh..korang tengok tak? Chibby suke sangat tengok kartun tuh..aku nyampah tengok kartun tuh..sebab memang tak masuk akal langsung...

    Pacman?Korang sure familiar kan dengan nama nih..dengar Pacman je..sure semua dah terbayang game kan??

    Tapi entry aku kali nih bukan nak citer pasal game Pacman yang selalu kiter main time kecik2 ke sekarang nih..tapi pasal Pacman vesion real punye..i mean version orang la..pernah tengok tak??Aku nih pun baru nih la kali pertama tengok pacman nih..siap kate nak buat film Pacman nih..betul ke tak tuh tak pasti le teman yer...

    Ape pun..korang tengok la video nih..aku tengok tergelak jugak..lawak tengok action si hero tuh..

    1 comments:

    IMCurtain said...

    Hello bloggers,

    Looking for the perfect place to promote your blog?

    -> Attract more people to your blog, connect with other bloggers and more!

    It's totally FREE for all!

    Just click on the 'Tutorial' button if you not sure how to use it.

    Join now: Free Blog Traffic

    Enjoy blogging!