Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

My Dinner Give Me Present

  • Saturday, October 10, 2009
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , ,
  • Time ni aku dengan Sarah kuar jalan-jalan..Aku mencari heel utk Majlis Konvo ku..Sarah pulak cari baju dan juga heel..tapi dia lebih gemar untuk memakai wedges..aku lagi suke pakai heel..tinggi bape inchi tuh aku no hal punye...haha..ala untuk pegi majlis je aku pakai heel tinggi2..

    Dah puas merayap2 sane sini kat KL tuh..heel yang aku nak..tak juga jumpe2..baju yang Sarah berkenan pun tak jugak jumpe...perut aku dgn Sarah pulak dah mula mencucuk2 minta untuk diisi...

    So kitorang end up untuk mencari baju ngan kasut dengan pergi makan..pilihan kami adalah..Mc Donald....fuhhh..rase lama dah tak jamah Mc Donald..yerla...time puase dulu aku tak makan sangat fastfood...



    Fav meal aku kalo kat Mc Donald adalah Spicy Chiken Mc Deluxe...fuh...superb best...ade rase pedas2 gituu...tuh yang buat sedap tuh..hehe..

    Aku selalu makan daging burger die dulu baru aku makan roti dia pulak...hehe..roti dia aku makan dgn sayur2 kobis die tuh...sedap2...nyum...nyum....

    Ha...korang pun tahu kan Mc Donald skang nih tgh ade promotion gelas kan...ala yang ada 7 warna tuh...cantik...untuk pengetahuan korang..gelas tuh bukan plastik yer..kaca...

    Kalo korang beli 1 gelas die sahaja semata-mata...harga die tak silap aku around rm10+

    Tapi korang boleh dapatkan gelas tuh secara percume...



    Nampak banner kat belakang aku tuh..ha tuh la warna2 gelas2 tuh...cantik kan...

    Ha..cara percume korang boleh dapat...korang hanya perlu beli sebarang jenis meal yang ade kat Mc D tuh denga syarat saiz besar la..large meal.. + dengan ais krim sundae..yerla..dah makan burger ayam kentang tuh semua..mesti la nak pencuci mulut pulak kan...

    Bile korang dah beli tuh semua..barulah korang boleh dapat gelas tuh percuma...berbaloi-baloi..bak kata scha..haha

    Kalo korang masih tak clear lagi dengan cara nak dapat gelas percume nih kan..korang click sini..



    Kenyang giler weyh...mana tak nye...aku makan meal spicy chiken Mc Deluxe bersaiz large..air nak masuk dalam perut pun berkenyit2 mata aku..sebab perut dah penuh sangat..haha



    Time nih kitorang tengah kelaparan sangat..."Aku lapar weyh...Nak makan..." hahaha..


    Kalo korang nak makan kentang Mc D nih dengan lebih rasa nikmat...korang gaul semua kentang tuh dengan black paper..ala serbuk black paper tuh Mc D dah sediakan...korang pg je kat tempat sos tuh kan..ha kat area situ mesti ade punye...Kentang + serbuk black paper tuh korang gaul2 kan kat ats dulang tuh...dont worry...dulang die kan ade alas kertas...i-allah bersih punyer la..hehe..



    Antara meal pilihan kami sebelum di serang...hahaha...

    2 comments:

    IMCurtain said...

    Hello all,

    We would like to invite you to promote your blog on our blogosphere. Totally free for everyone!

    Click on the 'Tutorial' button if you're not sure how to use it.

    Join now: Malaysian Bloggers

    Happy Blogging!

    smiley said...

    Okie...thx for invite..i will try it..

    :D thank you!!