Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

MJ This Is It Extended Why Why Clip Confirmed

  • Thursday, October 22, 2009
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , ,
  • To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D



    Video klip MJ nyanyi lagu Why Why sempena konsert beliau This Is It ini baru sahaja di released kan..

    Dalam video klip ini ada tunjuk MJ buat action penguin....comeyyyyyyy..tangan die..hahaha..lagi berkobar-kobar dah sekarang nih nak tengok film This Is It..tak sabar..tak sabar...tiket aku dah beli..korang dah beli belum..hish jangan lambat-lambat..nanti abis..time aku beli pun dah banyak seat kene book dah...

    Kepada peminat MJ..korang beli la..jangan tunggu VCD ke DVD sebab tuh belum tentu ada..sedangkan tayangan film nih pun on selected cinemas je..baik korang pg la beli tiket..lagi pun puas hati weyh..tak rugi..

    0 comments: