Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Its Confirmed!! Malaysia Public Holiday

  • Monday, October 19, 2009
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , ,
  • To facebook reader..please click at VIEW ORIGINAL POST yer..thank you :D


    Confirmed!!! PM kiter Datuk Seri Najib telah pun mengumumkannye!!! Kini rakyat Malaysia akan meraikan Hari Kebangsaan 2 hari iaitu pada 31 Ogos dan juga 16 September...

    Pengunguman 16 September ini baru sahaja diumumkan pagi nih dan ia akan berkuatkuasa mulai tahun depan


    Kenapa 16 September dikire sebagai cuti umum? Aku rase kene flash back balik sejarah sekolah menengah la..tapi kalo tak silap aku..16 September nih merupakan tarikh dimana terbentuknye negara Malaysia..

    Untuk maklumat lanjut...sile la google sejarah pembentukan malaysia yer.. :D


    Thank you pada Datuk Seri Najib diatas cuti umum yang diberikan...
    :littlegirl1:

    4 comments:

    prebetsabu said...

    mmg seronok dpt cuti yg banyak..

    but if kita letak diri kita sbg pelabur, kita akan runsing n tak yakin if terlalu byk public holiday..

    tak produktif.. better kita labur kat negara lain klu camtuh..

    kejap2 cuti kejap2 cuti..

    tak gitu?

    pendapat aku je la...

    smiley said...

    ya...betul tuh..i allah..nih semua halangan dan pasti ada backup plan untuk menampung perkara tuh..

    thanx for the comment :D

    lily lotus said...

    takpe..extra 1 hari jer..takdelah impact sgt..yg penting kita enjoy ;)

    smiley said...

    btul tuh kak..penting utk rehat untuk menjamin kualiti kerja yang baik..kan..kan...hehe