Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Happy..Happy..Happy...

  • Tuesday, October 27, 2009
  • Isteri kepada Suami
  • To Facebook reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D

    Sungguh seronok masa ini..even tengah sakit..muke ku tak lekang gelak ketawe...seronok...seronok..seronok...


    BBQ yang diadakan di Pantai Puteri Melaka bagi kelas BITD..Aku,Kak Ummu, Nad dan Ain ditugaskan membuat game time tuh..so kami berada dipantai puteri dari pagi untuk setting tempat-tempat game..so bile budak-budak kelas datang semua dah siap..diorang tinggal main je..ade peristiwa juga time setting nih..aku panjat bahu Ain untuk pasang tali kat ats pokok..korang pun tahu kan pokok-pokok kat tepi pantai ketinggian die macamana...

    Dah tuh tetibe aku boleh jatuh cium tanah...sakit wooo belakang aku...Ain pun sakit..sampai migrain die malam tuh..


    Tapi tengoklah..sakit-sakit pun aku ngan Ain still maintain beb...


    Aina n Dayang..BFF


    Kak Noris, Aisyah, Ayu, Zalilawati dan Aimi..nih geng gadis-gadis ayu..hehe..ayu kan semua nih...


    Dalam gambar kat atas nih..cube korang teka mana lecturer kitorang....


    Geng gadis ayu posing di tepi pantai plak..


    Night mode picture..

    Picture nih semua mengimbas kembali zaman kesukaan..seronok sangat..

    2 comments:

    lily lotus said...

    syoknya..rindu laut melaka

    smiley said...

    Hehehehe...meh la berkunjung ke melaka..