Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Guest What..

  • Sunday, October 18, 2009
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , ,
  • Bagi pembaca dari facebook..sile klik VIEW ORIGINAL POST ye..thank you :D

    Hari Ahad yang indah...merupakan hari yang sesuai untuk bersantai dan berehat untuk kami sekeluarga...

    Aku paling cintakan hari minggu sebab dapat berehat bersama keluarga dan bergelumang dengan Chibby...bergelumang means bergelak ketawa dan ade mase diakhiri tangisan si Chibby..


    Sambil duduk2 bersantai..berteka teki menjadi permainan Chibby dengan akak2 nyer...Chibby sangat gemar berteka-teki...


    Time nih akulah mangsa...along..cube teka nih...tak terkire aku bape banyak teka-teki die bagi..tapi semuanye aku dah pernah dgr..sure la along boleh jawab dik oiii...last sekali die give up...along nih...semuanyer tahu...tak best betul la...hahaha...


    Penat adik pikir teka-teki..semuanyer along cakap pernah dengar la..ape taknyer..antara yang die soal...along...banyak-banyak jam..jam ape yang bacin dan busuk? la...sure la jamban kan...korang pun tahu kan..kan...


    Banyak-banyak haiwan...haiwan ape yang seksi? la.....mestilah zebra...bukak zip..nampak bra..die tak puas hati die cakap jawapan aku tuh salah...bukan bra la long...coli la...hish budak nih..tuh barang perempuan la..mestilah along lagi tahu dari awk...bra dengan coli tuh bende yang same yer...

    0 comments: