Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Fasha Dah Nak Kahwin?

  • Thursday, October 8, 2009
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , ,
  • Korang ingat lagi tak pasal Fasha Sandha pernah gembar gemburkan yang dia akan umumkan gerangan pasangan hidup dia?? Pengumuman tuh sepatutnya fasha buat time bulan september..tp nih dah masuk bulan oktober..semua orang masih menanti lagi pengumuman si fasha nih...


    Dalam pada tuh semua orang dikejutkan dengan kenyataan berani mati fasha mengenai lamaran2 jejaka yang pernah dia tolak...

    Dalam keadaan yang masih berteka teki siapakah agaknya teman hidup fasha nih kan...muncul sorang ahli sukan kita..Qabil..Adakah benar dia bakal suami fasha??

    Sampai hari nih semua orang masih lagi tertanya2 pasal nih...pandai betul si fasha nih main teka teki yer...


    Tetapi...hari nih...korang patut baca harian metro...ini kerana pengumuman dari mulut tuan en qabil sendiri telah kuar...

    Kalo korang nak baca online..meh...click sini..

    Dalam paper tuh..Qabil yang mengatakan antara dia dengan fasha sudah tiada apa2 lagi...ohhh..patutla si fasha nih senyap je psl kes kahwin die nih ek...

    Qabil cakap die sendiri yang buat keputusan nih tanpa ada kaitan dengan sesape pun...

    Utk maklumat selanjutnye korang bacalah kat metro yer..hehehe..

    2 comments:

    lily lotus said...

    huhu..mcm2 lah fasha ni kan :D

    ..aii girl! i baru masuk ur blog thru redmmummy's..nice n sweet blog u had ;)

    ..kalau u tak kisah i nak add ur blog in mine..take care!

    salam kenal,
    lily lotus (http://myrillys.com)

    smiley said...

    hai there...

    okie...no prob...nnt i follow blog u eah.. :D

    nice knowing you :D