Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Emergency Call!!! I need HELP!! Please!!

  • Friday, October 16, 2009
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: ,

  • Tengah lunch nih tadik...bonda call dan mengatakan..."Sok kiter celebrate birthday adik..kiter buat lepas zohor.."

    Waaa...nape esok nak buat arinih baru permission kitorang baru nak diluluskan...huhuhu...

    Banyak weyh benda nak kene buat...mane nak tempah cake...buat saguhati untuk game2...wooo...banyak...pastu 1 ape pun tak prepared lagi nih weyh...

    Bonda akan uruskan bab makan2...haih...lega 1 perkara...tapi yang lain camno weyh?? Sape nak tolong nih...

    Time cmni la aku rase aku amat2 perlukan perkhidmatan adik ku Chaza ngan Haziq....susahnyeeee korang takde weyh....yang lagi dua orang kat umah tuh...motor pun belum ade lesen...susah nak suruh die beli itu ini....waaaa....cmno...cmno...

    Kepala dah start pikir untuk susun perkara yang perlu dilakukan untuk esok...

    Cume sekarang nih aku minta sape2 yang ade idea untuk game kanak-kanak..yang sesuai aku buat untuk budak2 yang datang majlis hari jadi si Chibby nih...

    2 comments:

    Diyana said...

    main game rebut kerusi ok kot?cm ne?

    smiley said...

    yeszzzz....idea tuh sgt bernas...ok..thx a lot..

    1 game dah dapat..lagi...lagi??