Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Deepavali Mode

  • Tuesday, October 13, 2009
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , ,




  • Sempena Deepevali yang bakal menjelma nih...aku ucapkan Selamat Menyambut Deepavali kepada semua rakyat yang beragama Hindu...

    Berhati-hati memandu semasa pulang ke kampung...ohh ye..untuk yang akan pulang ke kampung msing-masing..tak kire la yang beragama hindu ke tak..bagi sesape yang menggunakan lebuhraya utara-selatan dan elite akan mendapat diskaun 20% bermula esok iaitu 14 oktober sampai 16 oktober dan 19 hingga 21 oktober..antara jam 12 tengah malam sehingga jam 7 pagi..memang betul bende nih dapat elakkan kesesakan jalan raya..tapi berisiko..yerla..korang dah biase time2 mcm nih korang tido..nih kene drive plak kan..so..sape yg ingin nikmati diskaun nih make sure korang prepared betul2 segala yang patut sebelum memulakan perjalanan yer...

    Aku post kan sekali video untuk tatapan korang..sure gelak punyer...MJ in tamil version



    2 comments:

    Kennee said...

    nice kolam...
    Btw...nanged ya post and clicked ya ads already ^^

    smiley said...

    ya...super nice..eah...did u watched the video?

    thx..will do the same thing to you :D