Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Chibby..Oh Chibby..

  • Saturday, October 24, 2009
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , ,
  • To Facebook reader, please click VIEW ORIGINAL POST..thank you :D


    Chibby nih memang suke kuar ngan Mr Syukri..ape tak nyer..ape yang die nak semuanyer dapat..abang die pun tak de sini kan..abang die sambung study kat Kedah..so balik pun sekali sekala..terpakselah menumpang kasih ngan si abang angkat die nih..


    Betul tak aku cakap yang Chibby nih suke buat muke biler depan camera..


    Ha pastuh gambar family time raya tahun arituh ayahanda cakap biarkan die buat muke macam tuh..yang mane gambar die buat muke ayahanda cakap nak besarkan..lepas tuh..biler bergambar..terus tak de buat muke lagi..hehe


    Tapi biler bergambar dengan akak dan abang die..huh..automatic muke die berubah jadi macam nih..

    0 comments: