Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Amazing..Sejadah Berdiri

  • Wednesday, October 21, 2009
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: ,
  • Untuk pembaca dari Facebook, sila klik VIEW ORIGINAL POST, terima kasih :D

    Rasanya ramai dah pernah dengar pasal kes nih bukan? Dah lama kejadian nih berlaku..tapi kejadian yang baru terjadi semalam nih telah mendapat liputan berita di tv.selama nih berita tak pernah keluarkan cerita-cerita macam nih..tapi dalam surat khabar ke artikel-artikel misteri..bende nih dah kerap jugak terjadi..


    Kejadian ini terjadi di surau Sekolah Kebangsaan di Pasir Mas Kelantan. Dikatakan bentuk-bentuk sejadah itu dalam susunan seperti orang sedang sembahyang berjemaah. Kejadian ini disedari oleh pelajar yang berada di sekolah berkenaan kerana menghadiri kelas


    Dikatakan kejadian ini juga pernah berlaku ketika bulan puasa arituh dimana sejadah berdiri dengan sendirinye..


    Fuh..kalo aku la yang nampak kat umah sendiri pun...sure dah selamat aku rebah kan diri..huish...korang bayangkan la tetibe ade sejadah berdiri..nak-nak kalo malam tuh kan..gelap-gelap..nampak bayang macam nih...tak plak mencecet aku lari..silap-silap nak lari pun tak sempat sebab selamat rebah dulu dah...

    Pasal kejadian nih..betul ke tak..sahih ke tak..tuh aku tak pasti..pada aku segala kejadian yang unik dan pelik nih tak kan terjadi kalo tanpa keizinan tuhan Yang Maha Esa..

    2 comments:

    farysa said...

    rase rasenye la kan,rase jela ek...ahaha.Allah nak tunjukkan kite ni mungkin di akhir zaman and nak kite sentiasa solat.

    smiley said...

    yer..betul tuh...kiter pun rase macam tuh..sekarang macam-macam dah kuar petanda kan..huhuuhu..takkuuuuttt...kan..kannnn