Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Amazing..Do You Believe It Or Not..

  • Tuesday, October 20, 2009
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: ,
  • To Facebook reader, please click VIEW ORIGINAL POST..thank you :D


    Its amazing!! Itulah yang aku cakap bile terbaca pasal sorang pesara Britain nih..Pesara yang berumur 51 tahun ini dikatakan telah mencipta Guinness World Record..

    Korang bayangkanlah umur cam area umur ayahanda aku nih..sanggup menghabiskan masa 15 tahun die untuk mencipta replika pelantar minyak di Britain..hebat..hebat...ayahanda aku angkat adik-adik aku balik pergi sekolah je pun dah penat..tak payah kate ayah aku..aku sendiri..kalo cuti ambil alih tugas ayahanda..ambil dan hantar bebudak nih pergi sekolah..fuh...capek weyh...capek...memang longlai badan aku...nih pakcik nih plak boleh die tekun buat bende nih..aku salute spring arr kat pakcik..

    Pakcik Reynolds nih menggunakan 4 juta batang mancis dan telah mengeluarkan RM27 554 semata-mata untuk membeli batang mancis..untuk buat replika nih...korang bayangkan lah kalo tetibe cucu cicit pak cik nih balik..main-main kat tempat nih...pastuh musnah...ape agaknye perasaan pakcik nih ek..kalo korang kat tempat pakcik nih..ape korang rase?kalo aku lah...dah la nak buat replika nih makan mase bukan bulan yer...makan tahun taw...duit yang aku dah laburkan untuk buat replika nih..main terbang macam tuh jer kan...huh...rase cam nak kene puase setahun je tahan sedih kalo musnah replika nih..

    Ape pun aku ucapkan tahniah dah syabas la kat pakcik Reynolds nih..berjaya buat record dunia dan ianya telah direkod dalam Guinness World Record..

    Agak-agak ade tak arkitek nak buat umah berasaskan batang mancis nih?hehe

    0 comments: