Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Akhirnya..Syaitan Merah Tunduk

  • Monday, October 26, 2009
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , ,
  • To Facebook reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D


    Semua maklum dengan game antara Manchester United dan Liverpool kan...nih kalo kat warung-warung yang sediakan screen besaw nih..sure la ramai berkumpul..

    So..korang tengok ke game tuh?Hahahaha...aku tak tengok la...sekarang nih dah tak zaman aku bangun atau stayed up pepagi buta semata-mata nak tengok game..ohhh no...dolu-dolu yer..aku sanggup buat..sebabnye....kalo dulu ade geng nak gaduh2...nak bit mane menang mane kalah...sekarang non ado dah..lagi pun sekarang nih..tidur adalah penting..nak-nak kalo sok nyer nak keje...huish...tak boleh...kualiti tidur harus dijaga...hahaha...

    Dulu..sanggup buat ape saje janji dapat tengok game..zaman-zaman sekolah menengah..time tuh memang kemaruk ngan bola...sampaila aku di hujung semester tahun akhir..perasaan gile bola tuh semakin susut..susut dan kurang...

    Kalo dulu..sebut sape je player Manchester United..aku memang boleh ingat semua...tapi sekarang sape je yang aku ingat..tuh pun semua player lame..player baru MU..aku memang tak ingat..silap-silap tak kenal pun..haha...beza sungguh aku sekarang kannn...tapi bile dah duduk depan tv..ngadap game..insya allah..aku still boleh layan lagi..

    So..semua maklum kan..game yang baru berlangsung antara Red Devils dengan The Red nih..sape yang menang...Nampaknye ia berpihak kepada The Reds la...tak pe..MU kan suke bagi chance kan club lain..MU nih kan cam cepat kesian kat club lain..die je asyik menang..tuh die bagi chance..haha...

    Ke MU kalah sebab dah hilang sorang peminat yang sebelum nih setia mengadap game-game die?..hehe..perasan sungguh...

    3 comments:

    AL said...

    HAHA!! i'm sure the MU fans were very upset last night.
    didn't watch it but knew it was disappointing. =/

    your site nice =D

    smiley said...

    Thanx.. :D


    Hopefully MU will wake up with all their strength...

    Wake Up MU!!!!!!!

    hBz said...

    ahaks..easy game lol..

    -nuff cliced.project alpha & digi