Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Security during this Hari Raya

  • Thursday, September 17, 2009
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , ,
  • Mulai esok orang ramai dah mula pulang ke kampung..Minggu nih bagi sesape yang pulang membawa kenderaan sendiri mungkin dh mule buat servis2 yang sepatutnyer agar tiada perkara yang tak diingini berlaku..itu dari segi kenderaan..cmner dgn rumah yang korang tinggalkan?

    Kalo dapat jiran tetangga yang bukan melayu..mungkin diorang boleh bantu jenguk2 kan rumah..tapi tuh pun tak blh kiter nak bergantung 100% juga..kali nih cuti panjang jugakla..maybe diorang nak pegi makan angin ke..ade program berjalan2 ke..dah tuh..ape citer ngn rumah yg korang tinggalkan?

    Bayangkan la ek...balik dari beraye sakan kat kampung..masuk2 umah je..umah korang dh tak macam umah dah...dah mcm padang jarak..padang terkukur dah...(haha..aku pun tak bape sure psl peribahasa nih..tp aku familiar arr kan..) tapi xdelah aku doa..minta dijauhkan la kan...

    Ha..tapi aku ade tips utk korang..video kat bwh nih khas utk alarm kereta sebenarnye..tapi aku rase..still kiter blh letak sbg alarm kat umah..tak perlu tunggu polis datang ke ape..aku rase perompak tuh sendiri akan tarik diri utk truskan kegiatan tak bermoral die tuh..

    4 comments:

    Munirah Abd said...

    wei hantu ker..aaaaaaaa takut takut..haha

    smiley said...

    haha...bukan..hologram kak..sesuai sok akk nk balik banting drive memalam bwt teman..hehe

    shengfatt said...

    selamat hari raya! nanged u! hope u will nang me back! thank you! nang me!

    smiley said...

    shengfatt..ya..sure will nang u dear..thx :D