Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Ohh..I miss it..Why dont you come out earlier?

  • Wednesday, September 9, 2009
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , ,
  • Actually..pengeluaran proton saga blm dah lame pun kuar..n aku pun dh berjaya memilikinya. Tapi pengeluaran untuk Proton Saga BLM SE br je kuar nih..haih~~ nape ko tak nk kuar awl2 b4 aku dpt keter tuh...


    Aku lagi berminat dgn SE nih...body die..haha..cool~~~ tak yah modify2 lagi dh...sbb dh cun


    Korg tgk nih...cun tak...



    Cun kan~~~ Dalam die lebih kurang je ngn yg edition lame..




    For more information..click
    sini

    0 comments: