Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Finally..I got 'IT'

  • Wednesday, September 16, 2009
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , ,
  • Huh...finally...semua kepeningan dan kerisauan ku berakhir jugak semalam...hish..hal nih la salah satu yg membuatkan aku pening kepale + stress = tak de selere makan + berat badan pun boleh turun 2kg seyh sbb bende nih...:littlegirl1:

    Haha..semlm aku tergerak nk tgk peti surat kat bawah tuh b4 aku nek masuk umah..sekali...waaaaaaaaaaaa...penantian ku berakhir jugak!!! Kalo korang nak tahu..sebab bnde nih la aku rase kat LG Electronic tuh...asyk berdering je tel diorg..ye arr..contest nih dh lame..tapi surat die aku tak dpat2...

    Hurmm..kpd yg cam terpinga2 psl citer aku nih kan...dulu aku ade post entry psl aku menang utk pulang beraya ke hometown aku tuh ngn sponsor dari LG & TV9..Aku dapat nih setelah aku join contest diorg Balik Kampung tuh...:littlegirl1:

    Contest tuh aku join dh dekat sebulan lepas la...mane aku tak risau..surat tak dpt lagi smapi la semlm br la aku dpt...ye arr..korg bygkan la kalo tiket tuh tak sampai dlm masa minggu nih...waaaaaa....cmner nk raye thn nih weyh....aku tak karang sejarah hidup aku beraya tanpa keluarga..huhu...no...no...

    Finally...I receive this letter...haih...bikin aku risau cam ape nth...

    Tapi..bukanlah aku terus balik pun pagi jumaat tuh...aku ade aktiviti lain yg perlu aku join..So lebih kurang dlm pkul 11 am la br gerak kot...gitu gini area 2 ke 3 ptg arr br samapi umah...


    p/s : aku rase Jumaat tuh merupakan ari yg agak bz..sbb smpai je Muar..pastuh aku ade date ngn Cik Siti psl sesuatu..wahaha..nanti aku postkan entry psl date tuh eah...nih gara2 kene demam konvo..nnt aku share ngn korg terutama yg nak konvo pas tuh...

    2 comments:

    ken_Tank91 said...

    wah....kes ney memang berat ney..
    terpaksa buat keputusan yang penting...
    ari jumaat 2 memang orang dah bz lek kg...harap2 dapat r buat keputusan tepat

    smiley said...

    haha..tahu xpe..semoga segalanyer berjalan lancar la yer..hehe
    selamat ari raya
    maaf zahir dan batin