Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Raya Gaya Mamee

  • Tuesday, September 1, 2009
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , ,

  • Selalunye biler raye org akan mula melakukan 'Open House'. Bagus bwt 'Open House' nih..yerla..jemput rakan2, sedare mare dtg..kan dpt eratkan lagi silaturrahim kan...selain tuh..kiter pun dpt la juga beramal dgn bersedekah kpd mereka yg dtg..yerla..biler dh nama pun 'Open House' kan...mestilah ade masak2 makan2 semua tuh kan..

    Korg nk tak kalo 'Open House' korg thn nih jd lebih meriah dr tahun2 sebelum nih?? Nk tahu cmner..meh sini aku bgtahu cr die...

    Cmnih...sebenarnyer...Mamee nk bg korg semua yg nk bwt 'Open House' dgn kedatangan artis2 seperti Mila, Hafiz, Aril (ala...semua nyer bdk2 AF tuh...) Selain tuh...dj2 Radio Era pun katenyer akan ade juga la...

    Kalo korg berminat n nak memeriahkan lg suasana 'Open House' korg tuh...cr die..senang je..

    Mule2..korg daftar kat sini . Lepas dh daftar..korg login arr kan...

    Korg hanya perlu hantar seberapa banyak e-card yg kreatif kpd sesape jelah yg korg nk..

    Utk hantar e-card tuh..korg pilih la salah satu dt 4 kategori tuh (kategori yg ade : tradisional, muzikal, riang raya dan juga animasi)..Dlm nk menjadikan e-card korg tuh lebih kreatif, korg blh juga letak kan gambar2 korg dlm e-card tuh..

    Ha...tuh je caranye...senang kan?? tak pyh kuar duit sesen pun nk join contest nih...




    p/s : mesti nnt ade juga tetamu yg tak diundang dtg kan bile tgk artis2 dtg umah..hahaha

    0 comments: