Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

~JJ 99~

  • Sunday, July 5, 2009
  • Isteri kepada Suami
  • Aku dapat hadiah keter!! Tapi proton blm jer la...tp okie la tuh kan...boleh la sebagai permulaan...hehe...sebenarnyer keter tuh dapat time birthday aku...tapi br dapat skg plak..dari hadiah untuk accident jadi hadiah kemalangan plk...hehe...

    Tapi aku xpakai pun keter nih pg kl..pd aku...hidup kat kl nih pakai keter..alahai....sgt la xpuas..bukan ape...aku nih jenis cepat je panas kalo kat jln raye...jd aku tak suke sgt berade di jln raye lelame...

    Even dah accident...tp aku tetap minat utk naik motor...malah aku bercite2 untuk miliki motor berkuase besar...hahaha...


    Skg nih la no JJ 99..keter ku...hehe...tq so much pd abah n ibu di ats keter ini...hehe...tq2 so much :D

    6 comments:

    k.e.r.i. said...

    letak kat bmw @ honda accord mesti cun ni.
    hahaha

    smiley said...

    hahahahaa....aku xmampu seyh nk byar bulan2 bmw ke honda..hahaha...tggu la beberape thn keje nnt..hehe..ko doakan aku yer

    Markmiez said...

    gile mu sob..kaye gile...kete sebagai adiah...no plet semat plak tu..jeles aku...aku ni nk pakai kete sume kene beli sdiri..aku pon pakai BLM gak..mau race ngn aku x..kekekeke..

    Putri Nor Ashiqin said...

    sophia bawak akug jalan2...woit cepat2 sembuh tau

    Radius said...

    Proton BLM jerk? wallau... then kereta apa nak? RX8? Sofia.. senang jerk... tolak kereta tuh kat kedai buat sebagai down payment untuk Civic 2.0 amcam idea tu? At the end... only 100K loan left. tujuh tahun loan tak sampai RM 1500 pun bulan bulan..

    smiley said...

    Mie : la...no nih bapa aku punyer la asalnyer...bis die dj nk trunkan kat ank2 die...dh aku yg sulung..aku la rase dulu..no warisan je pun nih..race?hehe...tggu aku upgrade kete tuh yer

    Pu3 : jom2..time konvo..ronda2..

    en hatim : wahaha...tak blh jual en no tuh...no warisan tuh...value die sgt tggi dr duit..hehe..xpe2...sy suke blm..hehe..huhu..tuh pun terase gak nk byr bulan2..huhuhhu